Успешно заокружена Дечија недеља

И последња три дана Дечије недеље у нашој школи била су испуњена многoбројним активностима. Наставници, учитељи и родитељи са пуно љубави и посвећености припремили су садржаје у којима су наши најмлађи уживали.
Среда је била дан намењен трибинама путем којих су се ученици упознали са особeностима вршњачког насиља,како га на време уочити и спречити и што је најважније коме се обратити за помоћ. У реализовању трибина учествовали су и родитељи па се овим путем захваљујемо Марији Несторовић.
Четвртак је био, чини се, омиљени дан ,дан посвећен спорту. У сарадњи са Црвеним крстом организована је традиционална Трка за срећније детињство. С ообзиром на број учесники и нaграђених ученика, одлучили смо да њој ускоро посветимо засебан текст.
И као што рекосмо,само се чинило да је спортски дан омиљени јер нас је већ наредни, дан посвећен музици и плесу, разуверио. Наставнице Биљана Вученовић и Верица Милошевић су песмом и игром заразиле целу школу. Плесали су сви од првака до осмака, а ни поједини наставници нису могли да се суздрже да не цупкају у веселом ритму. Победници плесног такмичења били су сви.

И наши другари у Боговини су такође били вредни и креативни, што се може видети на приложеним фотографијама.
Тако је успешно заокружена још једна Дечија недеља. Победили су другарство, лепо расположење и позитивна енергија која је свуда кружила.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 26 viber image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *