Пројекат рецитаторских секција: Свако срце има свог свица

Позивамо све наставнике српског језика и учитеље основних школа из Србије и региона да нам се придруже у пројекту “Свако срце има свог свица -недеља у част Добрице Ерића”. Циљ пројекта је одавање почасти недавно преминулом српском књижевнику Добрици Ерићу. Учесници пројекта ће добити упутства за креативно-истраживачки рад и реализацију завршне радионице. Пројекат ће трајати недељу дана, а након тога ће крајњи резултат бити приказан на једном часу рецитаторске секције или српскога језика. Учешће у пројекту је волонтерско. Сви ученици и њихови наставници добиће захвалнице. Своје пријаве шаљите на мејл rakonjacbojana@gmail.com до 24. априла. Реализација пројекта у мају (недељу сами бирате).

Аутори пројекта су наставници који воде рецитаторску секцију у ОШ,,Ђорђе Симеоновић“:

Бојана Ракоњац, наставник српског језика

Ана Пајкић, наставник разредне наставе

Наташа Милојевић, наставник разредне наставе.

 

3 thoughts on “Пројекат рецитаторских секција: Свако срце има свог свица

  1. Poštovanje,
    moje ime je Irena Lazarević. Radim u OŠ”Dušan Jerković” iz Rume. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo da sa svojim učenicima koji su 4. razred učestvujem u ovom projektu.
    Srdačan pozdrav,
    Irena

  2. Postovani,
    Ja sam Natasa Belic, uciteljica sa 22. god radnog iskustva u OS” Rada Subakic” u Gruzi. Bila bi mi cast kao i zadovoljstvo da prihvatite nase ucesce u projektu.
    Srdacan pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *